Team Biathlon
- TST i europacupen
» TBT 2.1
  Hjem
  Bilder
  Bruktprisguiden
  Kontakt Oss
Medlem »
Brukernavn:
Passord:
Kode:
Skriv kode:
Husk Meg
Registrer deg!
Glemt passord?

131 Registrerte brukere
   Nyeste bruker: edlablind

14 Brukere online: 14 gjester og 0 registrerte brukere.

Påloggede brukere:
 
2919297 unike besøkende siden 23.08.07
   besøkende i går: 3143
   besøkende hittil i dag: 1058

« Tilbake

TST i europacupen

TST var representert med hele fire lpere i helgas europacup i skiskyting i Torsby.


 

Det ble i helga gått Europacup i skiskyting i svenske Torsby. I juniorklassene var TST representert ved Margrete og Ingrid på kvinnesiden, mens Arve og Henrik deltok i herreklassen.


 


På fredag var det sprint på programmet. Kvinner junior-klassen ble vunnet av svenske Jenny Jonsson som etter feilfri skyting brukte drøyt 21 minutter på de 7.5 kilometerne. Margrete kom inn på en sterk 15. plass etter en bom på hver skyting, 2:45 bak teten. Ingrid var ikke langt bak på en 21. plass etter to bom på liggende og feilfri stående skyting. Hun ble til slutt 3:07 bak vinnende Jonsson.


 


Også i gutteklassen var det svensk og feilfri skyting på toppen, prestert ved Fredrik Lindström fra Anundsjø. Henrik  tok en knallsterk 6. plass med bare en bom, ett drøyt minutt bak tet. Arve satte igjen en blink på hver skyting og tok en sterk 17. plass 1:45 bak Lindström. Interresant kan det også være å merke seg tidligere TST-løper Espen Aarvåg på en 20. plass ni sekunder bak Arve, også han med to bom.


 


Birkenes IL dominerte i seniorklassene. Ikke ukjente Gunn Margit Andreassen vant på kvinnesiden, og Jon Kristian Svaland tok andreplass i herreklassen, begge med feilfri skyting. Trondhjemsløper Stian Nåvik tok 17. plass med tre bom.


 


Lørdag var det jaktstart, der russiske Evgenia Eledtsova til tross for sine sju strafferunder skjøv Jenny Jonsson med like mange bom ned på en andreplass i kvinner junior. Margrete klarte seg med fire strafferunder, en på hver skyting, og klatret opp til en 11. plass med samme avstand til tet som dagen før, 2:45. Ingrid måtte med hele seks bomskudd dessverre rykke ned til en 23. plass 5:38 bak tet.


 


i Herrer junior ble også gårsdagens vinner skjøvet ned til andreplass, her av kazakstanske Yan Savitskiy som bare måtte ut i strafferunden to ganger på de fire skytingene. Henrik avanserte til fjerdeplass med bare tre bom, fattige 40,7 sekunder bak tet, mens Arve til tross for seks bom klarte å klatre helt opp til en 13. plass, 2:29 bak. Espen Aarvåg tok en imponerende 7. plass 1:49 bak tet med bare tre bom.


 


I kvinner senior ble det firedobbelt tysk, deretter fulgte Jori Mørkve, Kjersti Isaksen og Gunn Margit på rekke og rad. Gunn Margit falt seks plasser på grunn av sine hele 8 bom. I herreklassen måtte Jon Kristian Svaland ta til takke med sjetteplass med fire bom, mens Stian Nåvik avanserte til 11. plass med fem strafferunder, 2:18 bak tet.


 


se fullstendige resultater her.


 

Av Helge Sjl

Publisert 02.12.07 kl 15:48

Saken er vist 3532 ganger


Gi karakter til denne saken:


Karakter: 0.11 (92 stemmer)

Siste innlegg om denne saken i Forumet :
» Skriv ett innlegg!
Ditt navn
(m fylles inn)
Sikkerhetskode
Skriv inn kode
Innlegg
(m fylles inn)
Smilies (klikk for  bruke)
:D ;) :) :( :o 80 :? 8) :lol: :x :P
:oops: :cry: :evil: :twisted: :| :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :mrgreen: