Team Biathlon
- Team Biathlons førerapport er tilbake!
» TBT 2.1
  Hjem
  Bilder
  Bruktprisguiden
  Kontakt Oss
Medlem »
Brukernavn:
Passord:
Kode:
Skriv kode:
Husk Meg
Registrer deg!
Glemt passord?

131 Registrerte brukere
   Nyeste bruker: edlablind

27 Brukere online: 27 gjester og 0 registrerte brukere.

PÃ¥loggede brukere:
 
3039869 unike besøkende siden 23.08.07
   besøkende i gÃ¥r: 4278
   besøkende hittil i dag: 1708

« Tilbake

Team Biathlons førerapport er tilbake!

Lurer du på hvor du kan gå på ski i Trøndelag nå? Førerapporten på Team Biathlon gir deg svaret, og du kan bidra til å holde den oppdatert!


 
Team Biathlon relanserer sin populære førerapport etter tre års fravær. Ivrige skiskyttere og andre langrennssportsutøvere får nå ett verktøy for å dele og holde seg oppdatert om informasjon om hvor det er mulig å få gjennomført økter på ski nå i overgangssesongen mellom barmark og snø.

Vi er avhengig av at dere som er ute og går og vet hvordan føret er rundt omkring hjelper oss å holde førerapporten oppdatert. Registrerte brukere på Team Biathlon (å registrere seg er gratis og gjøres på to minutter - trykk 'registrer deg' i menyen til venstre!) kan sende inn føremeldinger direkte i systemet ved å bruke knappene oppe til venstre når man er inne på føremeldingssiden, og uregistrerte brukere kan sende inn via kontaktskjemaet, så legger vi den inn så fort vi rekker det.

Nytt siden sist er det at vi også har fått med føremeldinger for terrengsykling. Har du vært ute og tråkka på to hjul hører vi gjerne av deg om hvordan føret var

...og vi kan rapportere om at det er fine forhold for skøyting i traseene rundt Lundåsen på Saupstad - illustrasjonsbildet ble tatt der tidligere i dag.
 

Av Helge Sjøl

Publisert 07.11.10 kl 22:18

Saken er vist 3147 ganger


Gi karakter til denne saken:


Karakter: 0.27 (60 stemmer)